Hva har du kjøpt i i dag a Velvære, hudpleie og kosmetikk Utveksle erfaringer og be om råd, om alt fra hud- og hårpleie til sminketips og hjemme-SPA.
Kjæledyr, her kan du diskutere, gi tips og søke råd om ditt husdyrhold - hund, katt, hest, kanin.m.
Søker reisevenn Sosial prat og humor Ta et avbrekk fra forumets diskusjoner, fortell en vits, del noe gøy eller skravle i vei.
Vi finnes her for deg døgnet rundt hvor du enn befinner deg, og gir deg tilgang til produkter fra noen av verdens absolutt fremste varemerker.Hvordan overlever dere et Skråblikk og generaliseringer Om kvinner, menn, politikk og samfunn - med litt høyere temperatur.Det har sannsynligvis ingen årsakssammenheng med uenighet om husarbeidet, men at slike par ikke har den samme sperren for å skille seg som dem som er mer tradisjonelt bundet, sier Slagsvold til NTB.Kvinnene sier likevel at de er fornøyde med situasjonen.Hvilken sang høre du.Varsling om nedetid 15 min Denne siden er en del.Ble ghostet etter sex.Hva som ligger bak vet vi ikke, det kan være mye.Test Hvordan får man smi Finn en venn Legg ut en beskjed til en eller flere brukere, arranger KG-treff eller søk etter nye venner.
Slik snyltet jeg til meg u Karriere og utdanning Diskuter yrkesvalg, arbeidsplassen din, jobbsøking, utdanning og utfordringer i arbeidslivet,.m.
Hva irriterer deg mest på Kropp og helse Har du spørsmål om fysisk og mental helse?
De mer huslige oppgavene som rengjøring, vask, innkjøp av mat og matlaging og annet daglig husarbeid faller derimot i større grad på kvinnene.
Du betaler så klart ingen toll - den prisen du betaler i kassen er det eneste du skal betale.Diskuter tv-høydepunkter i alle mulige sjangere!Magazine der vi møter spennende mennesker, skriver om de siste trendene og deler med oss av alt vi har lært oss på reisen så langt.Ta kontakt med lege dersom du er bekymret for helsen din.Skravletråd mai/juni 2019 Treningsdagbok Belle trener Blogger (177 866 besøk til denne lenken) Bloggene finner du her.
[L_RANDNUM-10-999]